–Jag brinner för att driva fram framtidssäkrad, effektiv infrastruktur tillsammans med engagerade medarbetare och generera optimalt värde för kunderna.

Ny VD utsedd för Karlshamns Hamn AB

Caroline Säfström heter Karlshamns Hamn AB:s nya VD. Hon tillträder 1 oktober och efterträder då Mats Olsson som varit hamnens VD sedan 2011 och som beslutat sig för att gå i pension. Caroline Säfström är 39 år gammal, civilingenjör och kommer närmast från ett jobb inom Affärsverken AB i Karlskrona.

-Vi är glada över att ha rekryterat Caroline Säfström som ny VD för bolaget, säger styrelseordförande Mats Olausson. Vi är övertygade om att hon kan ta över stafettpinnen för ledningen av verksamheten på ett bra sätt efter Mats Olsson. Karlshamns Hamn driver en framgångsrik verksamhet och bolaget har under Mats Olssons tid gjort stora investeringar som ger oss goda möjligheter till fortsatt utveckling som en viktig logistikpunkt i södra Östersjöområdet.
-Beslutet om utbyggnad av järnvägen Sydostlänken förstärker hamnens betydelse regionalt, nationellt och internationellt. Vi ser mycket positivt på hamnens långsiktiga utvecklingsmöjligheter, säger Mats Olausson.

-Jag brinner för att driva fram framtidssäkrad, effektiv infrastruktur tillsammans med engagerade medarbetare och generera optimalt värde för kunderna. Jag ser fram emot uppdraget och är ödmjuk inför uppgiften, säger Caroline Säfström.

Karlshamns Hamn är en av landets 7 - 8 största hamnar och tillhör landets viktigaste framtida logistikområden.
 

Nyhetsarkiv

  •  
  • 1 av 18