Pressrum Karlshamns Hamn

Här hittar du senaste nytt från Karlshamns Hamn, pressmeddelanden och rapporter. Hittar du inte det du söker, är du välkommen att höra av dig.

Pressrum

RWE och Karlshamns Hamn har undertecknat ett samförståndsavtal
RWE, en globalt ledande aktör inom havsbaserad vindkraft, och Karlshamns Hamn har undertecknat ett samförståndsavtal (MoU). Syftet med samarbetet är att undersöka om Karlshamns Hamn kan vara en potentiell hamn för logistik, installation, drift och underhåll i samband med RWE:s...
Läs mer
Ny VD utsedd för Karlshamns Hamn AB
Caroline Säfström heter Karlshamns Hamn AB:s nya VD. Hon tillträder 1 oktober och efterträder då Mats Olsson som varit hamnens VD sedan 2011 och som beslutat sig för att gå i pension. Caroline Säfström är 39 år gammal, civilingenjör och...
Läs mer

Presskontakt

Caroline Säfström

Pressmaterial

Här kan du enkelt ladda ner vårt visuella material. Klicka på knapparna nedan för att hämta vår logotyp och pressbilder i högupplösta format, redo att användas i marknadsföring, media och PR-sammanhang.

Vilka är Karlshamns Hamn?

Välkommen till en av Sveriges största industrihamnar, där vi erbjuder en mängd olika tjänster oc produkter för att möta dina logistikbehov. Oavsett om du behöver RoPax, järnväg, torrbulk eller flytande bulk, har vi lösningar som passar dig.

Om hamnen