MILITÄR UPPSKATTNING EFTER ”VÄL UTFÖRT ARBETE”

MILITÄR UPPSKATTNING EFTER ”VÄL UTFÖRT ARBETE”

MILITÄR UPPSKATTNING EFTER ”VÄL UTFÖRT ARBETE”

-Det är alltid trevligt att få beröm från nöjda kunder. Att dessutom få det i form av ett diplom från Försvarsmakten är givetvis lite extra, säger Pär Carlsson, som var en av de inblandade från Karlshamn Hamn i ett uppdrag nyligen.

Det handlade om en transport av amerikanska militärfordon som kom från Klaipeda till Karlshamn. Det var det 200 meter långa biltransportfartyget Green Ridge som kom med ett 60-tal militärfordon till Karlshamn. De största med vikt kring 70 ton. Fordonen ska ingå i en militärövning Aurora. Fartyget togs in i hamnen med hjälp av hamnens tre egna bogserbåtar.

-Den här affären har vi planerat sedan några månader tillbaka tillsammans med försvarsmakten och polisen, säger Pär Carlsson. Den är ett exempel på Karlshamns hamns kapacitet, resurser och flexibilitet. Diplomet ”för väl utfört arbete” visar också att vi jobbar kundanpassat, säger Pär Carlsson.

Bildtext: Diplomet till Karlshamns Hamn ”för väl utfört arbete” överlämnades av Förvaltare Fredrik Andersson från Militärregion Väst, till Pär Carlsson från Karlshamns Hamn.
Foto: Karlshamns Hamn AB